Kaviaar van slakkeneieren oftewel slakkenkaviaar – De Slakkenkaviaar van slakkeneieren wordt Caviar d’escargot (ook wel Witte Kaviaar) genoemd in Frankrijk, de commerciële naam is “Perles de France”.
Deze slakkeneieren komen van de Gros-Gris soorten (Helix Aspersa Maxima).
Ontdek en ervaar her weldadige gevoel in je mond, terwijl je dit uitzonderlijke en onvergelijkbare product proeft.
Het is een unieke sensatie en smaakexplosie onder je gehemelte. De onvergetelijke smaakt doet denken aan een avontuurlijke wandeltocht in het hart van een eikenbos. Slakkenkaviaar bezit een subtiele smaak met aroma’s van champignons, heide en schors.
Met mooie korrels en een fijne witachtige huid, weet deze slakkenkaviaar zelfs de meest veeleisende fijnproevers te verrassen. Ze zijn heerlijk om zo te eten in combinatie met een glaasje wijn, als onderdeel van verfijnde recepten, of gewoon op toast.